Fräsch dusch och toalett på arbetsplatsen

Avhannah

Fräsch dusch och toalett på arbetsplatsen

En fräsch toalett och möjligheten att duscha på jobbet är mycket uppskattat av din personal. Förutom att det är lättare att hålla rent i ett genomtänkt badrum, så höjer det också hygienen på jobbet. Med dusch på plats är det också lättare att cykla till jobbet och komma fram svettig.

Dusch och toalett

Du behöver inte renovera hela toaletten eller badrummet om väggarna inte är sunkiga. Det räcker ofta att måla om, skaffa ny toalettstol och gärna installera en dusch. Finns det bara en golvbrunn är det lätt att sätta upp duschväggar. Duschen tar knappt någon plats i badrummet, men underlättar mycket för personalen. Det är mycket trevligare för både er som jobbar och kunder om det är snyggt och fräsch. Toaletten, badrummet och köket är de rum som påverkar våra intryck av ett hem eller ett företag mest. Känns det hygieniskt och fräscht eller vill du knappt använda handdukarna för att det känns som att du blir lortig av dem? Det viktigaste är naturligtvis personalvård och att investera i en bra vardag för personalen. Gå in på Rörfokus där du köper ny toalettstol och duschväggar, och allt annat som du behöver för toalett och badrum.

Fördelar med dusch

Oavsett vilket slags företag du driver så är det smart att ha dusch. Först och främst underlättar det om ni behöver duscha av något. Möbler, mattor eller något som blivit riktigt lortigt. Har personalen särskilda arbetskläder som de ska använda? Då är det smart att både ha tvättmaskin och dusch. Sedan är det skönt att ha en dusch till personalen. Är det någon som brukar cykla till jobbet? Då är det skönt att kunna byta om och snabbt ta en dusch innan dagen börjar, ifall personen har långt att cykla, lätt blir svettig eller vill använda turen som träningspass. Detsamma gäller vid sjukdom eller om det är problem med vattnet hemma hos någon. Sommartid är det också härligt att kunna ta en dusch mitt på dagen. Särskilt om du blivit riktigt svettig och ska ha ett viktigt möte på eftermiddagen. En dusch underlättar för att ni alla ska kunna vara fräscha och hygieniska på jobbet, och samtidigt vara aktiva och göra ett bra jobb.

Om författaren

hannah administrator